Menu

Bed & Breakfast in Gorinchem

Meer dan een bed & breakfast in Gorinchem

Bent u op zoek naar een bijzondere bed & breakfast in Gorinchem? Met 10 unieke suites biedt Hotel Goud en Zilver wat u zoekt én meer. U bent welkom in een van onze karakteristieke vertrekken in het hart van de Gorinchemse binnenstad.

Aan de pittoreske Langendijk hebben we diverse suites waar u kunt overnachten en helemaal tot rust kunt komen. In onze ontbijtbar La Kantina kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt vol streekproducten. De maaltijd nuttigen in uw suite is natuurlijk ook mogelijk. Ons vers bereide ontbijt vormt een gouden start van elke dag.

Wanneer u op zoek bent naar een luxe bed & breakfast in Gorinchem voor een korte of lange periode bent u van harte welkom. Of u nu speurt naar een aangenaam streethotel voor een enkele nacht of voor een langere tijd, wij voorzien u graag van een unieke ervaring.

Bed & breakfast in Gorinchem

Een bed & breakfast kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. In onze suites vindt u zorg en kleinschaligheid terug door de charmante sfeer en ongedwongen gastvrijheid. Zo vinden we het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben. Ook heeft iedere suite een eigen karakter, waardoor u zich direct op uw gemak voelt. 

In ons unieke hotelconcept in Gorinchem kunt u verblijven in stijl. In diverse authentieke panden vindt u een weelde aan inspirerende interieurs vol kwalitatieve materialen en kunst. Uit elk creatief detail blijkt dat de vormgevers de sfeervolle suites met passie creëerden. Al met al ervaart u een slaapplek om bij weg te dromen.

Niet alleen de uitstraling van de suites zorgt voor een positieve sfeer. De luxueuze vertrekken voorzien u tevens van allerlei moderne gemakken. Ook bieden we andere faciliteiten, zoals arrangementen en vergaderruimtes. Is uw interesse gewekt? Bekijk ons aanbod op de website of bel naar 0183 515 977. 

Een pittoreske vestingstad

Het centraal gelegen Gorinchem vormt een goede uitvalsbasis voor business meetings, maar ook voor diverse activiteiten in cultuur en natuur. Hotel Goud en Zilver is hierom perfect voor zowel zakelijke overnachtingen als particuliere verblijven. Door te overnachten in Gorinchem, kunt u extra lang genieten van de stad vol afwisseling.

Het schilderachtige Gorinchem is het beste te verkennen vanuit een bed & breakfast in het hartje van de vestingstad. Vanuit onze bijzondere suites stapt u direct de binnenstad vol culturele hoogtepunten in. U kunt bijvoorbeeld op nog geen steenworp afstand kennismaken met de historische kenmerken van de omgeving Gorinchem en naar hartenlust genieten van de natuur aan de Merwede.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!