Menu

Boutique hotel Gorinchem

Een boutique hotel is een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft. Ze wordt gekenmerkt door een eigen, persoonlijke stijl. Bij Hotel Goud en Zilver in Gorinchem is dit het geval. Al onze suites zijn verschillend in ruimte, materialen, design en accessoires. Door dit verschillende aanbod zijn onze suites perfect voor iedere wens. De suites van het boutique hotel zijn verspreid over verschillende panden in Gorinchem, waardoor u niet per se een hotel ervaring hebt, maar juist een knus, persoonlijk en uniek verblijf.

UNIEKE SUITES IN BOUTIQUE HOTEL

Wij hebben 16 verschillende suites, van basic tot deluxe en van junior tot family. Zelfs een penthouse suite en een city apartment vindt u in ons aanbod. Al deze suites hebben een eigen stijl met verschillende details. De suites van ons boutique hotel bestaan uit luxe badkamers, geweldige uitzichten, binnentuinen, ingerichte keukens en eet- en loungehoeken.

 UNIEKE EETGELEGENHEDEN

Ons boutique hotel heeft naast unieke suites ook twee eetgelegenheden. Voor een vers ontbijt en een heerlijk kopje koffie verwelkomen wij u graag in onze ontbijtbar La Kantina. Een kop thee en een zoete snack kunt u nuttigen in Le Lobby, een sfeervolle open honesty bar voor onze gasten. Beide gelegenheden hebben een intieme sfeer en zijn een knusse plek om te socializen.

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Boutique hotel Goud en Zilver biedt verschillende culinaire arrangementen aan rondom Gorinchem. Om u het beste van de regio te laten zien én proeven, hebben wij alleen de beste restaurants op de kaart. Wilt u een avond ontspannen, maar niet in de loungehoek van uw suite? Bij De Knijp vindt u heerlijk eten, cocktails en malse biefstukken in een gezellige setting. Luxe dineren bij een restaurant dat bekroond is met een Michelinster? In de regio is er maar één restaurant met deze prestigieuze ster en dat is De Gieser Wildeman. Bij restaurant Kruiden en Jasmijn hebben wij twee arrangementen. Een heerlijk 3-gangen diner of een luxe 6-gangen diner én een ontbijt de volgende ochtend.

Wilt u reserveren of meer informatie over boutique Hotel Goud en Zilver in het centrum van Gorinchem? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, te bellen of een e-mail te sturen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!