Menu

Ontbijt en Restaurant – De Vitamine Kantine

Restaurant De Vitamine Kantine

De Vitamine Kantine maakt eerlijk, vers, gezond eten toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. Waarbij niet alleen gelet wordt op de positieve effecten van de ingrediënten en op smaak, maar ook op herkomst van het product en met het oog op de toekomst.

Wees welkom bij de Vitamine Kantine

Graag verwelkomen wij u in onze Vitamine Kantine voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Mocht u alleen een drankje willen nuttigen, dan bent u ook van harte welkom.

Wilt u heerlijk uitgebreid genieten van een vers ontbijt? Dan doen wij graag ons best voor u. Wij serveren een uitgebreid vers bereid buffet met vers afgebakken brood en verschillende soorten beleg. Mocht u zin hebben in een gebakken eitje, dan bereiden wij die naar wens. Een yoghurtbowl met vers fruit, huisgemaakte granola en honing is een echte aanrader!

 Eten op onze nieuwe locatie, Hotel Goud en Zilver of laten bezorgen op eigen locatie?

Hoe vaak komt u met frisse tegenzin thuis, omdat u weet: dat u nog moet bedenken wat u gaat eten, dat u nog boodschappen moet doen en dat u nog moet koken, terwijl u eigenlijk op bent na een lange dag. Maar u wilt wel gaan voor goed en gezond eten. De Vitamine Kantine maakt het toegankelijk: een gezonde, eerlijke maaltijd die u kan afhalen of op uw werk of huis kan laten bezorgen.

Vanaf heden is het ook mogelijk plaats te nemen in de inspirerende en gezellige setting van onze nieuwe locatie (op Langendijk 54). Open vanaf 9.00 uur ’s ochtends voor het eerste kopje koffie, tot 20.00 uur ’s avonds voor het avondeten.

Specialiteiten

In deze hectische tijd en altijd drukke maatschappij wordt gezond eten steeds belangrijker, maar er is ook steeds minder tijd voor. De Vitamine Kantine biedt gezond en gevarieerd eten, van een zo eerlijk mogelijke afkomst. De Vitamine Kantine richt zich zoveel mogelijk op optimaal gebruik van de ingrediënten op de kaart, door bijvoorbeeld in te spelen op het seizoen, dus vindt u uw favoriete seizoensgroente en -fruit terug op de specials-kaart.

Lunchen en dineren van de Vitamine Kantine is vanaf juli 2020 ook mogelijk in ons hotel. Genieten van vers bereidde soepen, broodjes, wraps of smoothies in de middag en voor ’s avonds wordt er elke dag een verschillend en heerlijk gerecht bereid. Wilt u hiervoor reserveren? Neem dan contact op met: +0183 51 53 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!