Menu

FAQ Goud en Zilver Hotel

FAQ

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

Wat zijn de check-in en check-uit tijden?

INCHECKEN: U kunt inchecken vanaf 14:00 tot 21:00 uur (weekend vanaf 15:00 uur). Informeer naar de mogelijkheden als u na 21:00 uur wilt aankomen. Treft u bij aankomst niemand in de receptie aan? Neem dan contact op met telefoonnummer 0183 515 977. UITCHECKEN: U kunt op alle dagen uitchecken tot 10:30 uur. Voor een meerprijs van € 25,00 kunt u kiezen voor een late check-out tijd van 13:00 uur.

Zijn de prijzen per suite of per persoon?

De prijzen zoals vermeldt op de website zijn per suite.

Zijn de vernoemde prijzen inclusief BTW?

De vernoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW

Is de prijs van de suites inclusief ontbijt?

Bij uw reservering is het ontbijt niet inbegrepen. Wilt u graag ontbijten? In onze ontbijbar La Kantina serveren wij een small breakfast voor €14,50 pp of een complete breakfast voor € 21,50 pp (incl. drinken).

Wat is de capaciteit van de suites?

Basic Suites: 2 personen. Standard Suites: 2 personen. Deluxe suites: 2 personen. Junior suites: 2 personen. Family suite: 4 personen. Penthouse suite: 2 personen. De Deluxe suites en Junior suites kunnen op aanvraag worden voorzien van een extra bed tegen een meerprijs van €40,00

Kan ik mijn reserveringen annuleren?

Daar wij een klein hotel zijn, brengen wij bij annuleren kosten in rekening. Tot 48 uur, 100% van de boekingskosten en tot 4 weken, 50% van de boekingskosten.

 

Is er Wi-Fi aanwezig?

In alle Suites is er een snelle Wi-Fi verbinding aanwezig.

Zijn kinderen welkom?

Kinderen met een leeftijd van 12 jaar en ouder zijn welkom.

Is roken toegestaan?

Het is niet toegestaan om te roken in de suites. Mocht er toch gerookt worden, dan rekenen wij een boete €300,00. De boete kunt u direct bij uitchecken betalen of wordt van uw creditcard afgeschreven.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Routebeschrijving

Goud en Zilver is gevestigd op Langendijk 66 te Gorinchem. U kunt hier een routebeschrijving maken.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Gorinchem is te bereiken met de trein (station Gorinchem) en met verschillende busverbindingen vanuit o.a. Breda, Den Bosch en Utrecht.

Is er parkeerruimte?

Nabij ons hotel vindt u diverse parkeergelegenheden. Zo raden wij bijvoorbeeld parkeerterrein Buiten de Waterpoort, parkeergarage Kazerneplein en Kweeklust aan. Voor meer informatie over de parkeermogelijkheden en route beschrijvingen klik hier. De prijzen van de suites zijn exclusief parkeer kosten.

 

 

Staat uw vraag er niet tussen? Bel naar 0183 515 977 of mail naar
info@gz-suites.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!