Menu

Een sfeervolle en romantische Kerst

Categories

Een sfeervolle en romantische Kerst

Sinds dit jaar hebben wij onze deuren geopend met Kerst én Oud & Nieuw voor onze gasten die intiem, sfeervol en in alle luxe de donkere dagen willen door brengen. In deze huidige tijd snakken we allemaal naar saamhorigheid, gezelligheid, liefde, warme sferen en willen we graag weer terug naar onze ‘normale’ levens. Wij dragen graag bij aan het vervullen van deze wensen en zullen onze uiterste best doen om voor u een onvergetelijke week te creëren.

Het arrangement

Zeven overnachtingen

Tweemaal housekeeping

Eénmalig een uitgebreid ontbijt voor 2 personen op één van de Kerstdagen*
*of een andere dag naar keuze

Een suite in Kerstambiance

€850,-

Hotel Goud en Zilver is gevestigd in het hart van het oude Gorinchem op de Langendijk 66.
Gorinchem is één van de oudste vestingstadjes van Nederland, vooral in de winter komt de geschiedenis tot leven. Door de kerstversiering en sfeervolle buitenverlichting in het oude centrum wordt u van harte welkom geheten in het winterse en warme gevoel. Door middel van de watertaxi bent u zó aan de overkant in het historische Woudrichem waar een jaarlijkse Kerstmarkt wordt georganiseerd, ook in Gorinchem kunt u winkelen in de vele boutique winkeltjes.

Daar wij een klein hotel zijn proberen wij een unieke beleving te creëren voor iedere gast. Geen enkele suite is hetzelfde in Goud en Zilver, een thuisgevoel is iets waar we naar streven. De suites zijn origineel met hun afwerking, materiaalkeuze, kunst en design en zo bedacht en ingericht dat u er ook voor een langere periode gebruik van kunt maken.

 

– 100% CORONAPROOF –

Hotel Goud en Zilver is verdeeld over 5 panden, hierdoor kunnen wij extra inspelen op de huidige ‘COVID tijd’. Omdat ons hotel bestaat uit meerdere panden zal het contact met andere gasten erg beperkt tot nihil zijn. Hygiëne staat ontzettend hoog in het vaandel, dit is dan ook terug te vinden in de reviews en reacties van onze gasten. Elke dag worden onze algemene ruimtes zoals receptie, restaurant, fietsenhok etc. gedesinfecteerd. Mocht u speciale wensen hebben omtrent hygiëne dan vernemen wij dat graag.

Om dit arrangement te boeken vragen we u telefonisch of per mail contact met ons op te nemen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!