Menu

Hotel arrangement Gorinchem

HOTEL ARRANGEMENTEN GORINCHEM

Goud en Zilver probeert uw verblijf in ons hotel in Gorinchem zo bijzonder mogelijk te maken en daarom bieden wij u de keuze uit een aantal arrangementen. Op deze pagina benoemen wij drie van onze arrangementen, maar er zijn nog tal van activiteiten en arrangementen te boeken. 

Wilt u meer informatie, een op maat gemaakt hotel arrangement of een arrangement boeken? Wij horen graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken via 0183 515 977 of via info@gz-suites.com.

CULINAIR GENIETEN BIJ DE GIESER WILDEMAN

In 2006 werd De Gieser Wildeman bekroond met haar eerste Michelinster. Het restaurant is daarmee het enige restaurant in de regio met deze prestigieuze ster. Met een wijnkelder met meer dan 300 geselecteerde wijnen is het gegarandeerd culinair genieten bij De Gieser Wildeman.

U boekt dit arrangement voor 2 personen voor een totaalprijs van €290 (inclusief verblijf gedurende 1 nacht met ontbijt, exclusief vervoer en wijnarrangement).

Meer informatie

 

EEN DAG ONTSPANNEN GOLFEN

Ontspannen golfen in de frisse buitenlucht? Geniet op de golfbaan van Golfpark Almkreek met 18 holes, ruime greens en schitterende waterpartijen. Tevens inclusief een biologische en duurzame lunch gebaseerd op lokale producten uit de regio.

U boekt dit arrangement voor 2 personen voor een totaalprijs van €290,- ( inclusief overnachting, ontbijt en flesje Cava)

Meer informatie

 

CULINAIR GENIETEN BIJ KRUIDEN & JASMIJN

Zeeuwse oesters, kalfssukade van de Big Green Egg of een sashimi van zalm: een kleine greep uit het assortiment van restaurant Kruiden & Jasmijn. Loopt het water u al in de mond bij het horen van deze gerechten? 

U boekt dit arrangement voor 2 personen voor een totaalprijs van €238 (inclusief verblijf gedurende 1 nacht met ontbijt).

Meer informatie

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!