Menu

Hotel centraal Nederland

HOTEL CENTRAAL NEDERLAND

Zoekt u een hotel dat centraal ligt? U bent welkom bij Hotel Goud en Zilver.

HOTEL CENTRAAL

Hotel Goud en Zilver ligt centraal in de knusse binnenstad van Gorinchem. Gorinchem is zeker een aanrader om een te bezoeken. De stad heeft een gezellige binnenstad met grote winkelketens, maar vooral veel lokale ondernemers. Daarnaast zijn er veel terrasjes om de avonden te spenderen. De binnenstad is knus ingericht met veel leuke gebouwen. Hotel Goud en Zilver ligt centraal en is eenvoudig te bereiken. Gorinchem is namelijk een centraal punt om te overnachten in een hotel. Gorinchem is het knooppunt van de A28 en A15, waardoor het hotel eenvoudig te bereiken is.

Hotel Goud en Zilver

Hotel Goud en Zilver is een uniek concept. Onze suites zijn verdeeld over verschillende panden in de winkelstraat. Hierdoor heeft u eerder het idee dat u in een eigen appartement verblijft. Alle suites hebben een unieke inrichting en verschillende stijlen en luxe decoratie. Als u vaker bij ons verblijft, zult u steeds het idee hebben dat u in een ander hotel verblijft. De mix van deze unieke suites en de bruisende stad is een gouden combinatie. Door het kleinschalige karakter van ons concept ontvangt u ongedwongen, persoonlijke aandacht tijdens uw verblijf.

SUITES BOEKEN

Voor uw weekendje weg kunt u verschillende suites boeken. Elke suite is uitgebreid met ook een eigen keuken en badkamer. Daarnaast is het interieur en oppervlakte van de zestien suites anders, waardoor u altijd een unieke ervaring heeft, als u weer in ons street hotel verblijft. We hebben onder andere basic, deluxe, junior en family suites. Verder beschikken we over een aantal bijzondere verblijven: een penthouse en een city apartment. Wilt u langer dan een maand in Gorinchem verblijven? Dan bent u namelijk van harte welkom in één van de twee long stay suites. Ook tussen deze twee zit veel verschil, dus kijk goed naar de verschillen tussen deze en deze suite. Kies vervolgens de suite die het beste bij uw wensen aansluit.

 

Wilt u meer weten over ons unieke concept? Of wilt u een nacht boeken bij een hotel dat centraal ligt? Neemt u contact met ons op. Hotel Goud en Zilver beantwoordt graag al uw vragen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!