Menu

Hotel centrum Gorinchem

HOTEL IN HET CENTRUM VAN GORINCHEM

Als u in Gorinchem wilt verblijven, dan is het centrum de mooiste plek. Hier leert u het echte Gorinchem kennen en bent u overal dichtbij. Hotel Goud & Zilver is gevestigd in een gezellige, knusse winkelstraat en vanuit uw unieke suite kijkt u over de daken van de stad uit. Bij Hotel Goud & Zilver verblijft u in authentieke suites, die uiterst comfortabel en inspirerend zijn ingericht. In verschillende panden in deze winkelstraat hebben we 16 verschillende suites gecreëerd. Met veel oog voor detail, waardoor u de gehele tijd geniet van wat u allemaal ontdekt.

HOTEL-RESTAURANT IN HET CENTRUM VAN GORINCHEM

Naast onze unieke luxe suites, bent u natuurlijk ook welkom in onze ontbijtbar La Kantina voor een vers ontbijt en een heerlijk kopje koffie. Thee en een zoete snack kunt u nuttigen in Le Lobby, een sfeervolle open bar voor onze gasten. Daarnaast biedt Hotel Goud en Zilver verschillende arrangementen aan in de buurt van Gorinchem. Zo kunt u genieten van een culinair arrangement bij restaurant Kruiden & Jasmijn of bij restaurant De Gieser Wildeman.

Faciliteiten

CENTRUM GORINCHEM

De binnenstad van Gorinchem is altijd bruisend. Er zijn veel verschillende winkels en cafeetjes. Van grote ketens tot lokale ondernemers, alles is hier te vinden. Het centrum van Gorinchem bestaat uit historische gebouwen, zoals de Grote Kerk en het Gorcums museum, maar ook uit nieuwere gebouwen. De winkels en cafeetjes worden op dezelfde wijze afgewisseld. Vooral het plein voor het Gorcums museum staat bekend om de gezellige terrasjes. Met ons hotel in het centrum van Gorinchem bent u gegarandeerd van slechts een korte wandeling naar alle gezelligheid. Daarnaast zijn veel vergaderzalen dicht in de buurt, als u met een zakelijke aanleiding bij ons verblijft.

MEER OVER HOTEL GOUD EN ZILVER IN HET CENTRUM VAN GORINCHEM

Met keuze uit 16 verschillende suites in het centrum van Gorinchem vindt u altijd een suite die het beste bij uw wensen past. Wij beschikken over basic suites, een bedstee suite, deluxe suites, junior suites en een family suite. Zoekt u iets groters dan een suite? Neem dan een kijkje bij onze city apartments. Wilt u reserveren of meer informatie over Hotel Goud en Zilver in het centrum van Gorinchem? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, te bellen of een e-mail te sturen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!