Menu

Hotel familiekamer

Hotel met familiekamer

Zoekt u een hotel met familiekamer? Hotel Goud en Zilver in Gorinchem heeft de juiste suites voor u en uw familie klaarstaan.

HOTEL GOUD EN ZILVER

Ons hotel is een uiterst unieke plek om te overnachten. In verschillende historische panden aan de sfeervolle winkelstraat hebben wij 16 unieke suites gecreëerd. Voor kinderen is dit een hele beleving. Iedere suite is met oog voor detail ingericht. Met allemaal een eigen stijl en karakter is er altijd wel een die bij uw gezinssituatie past. Onze suites zijn ingericht met luxe badkamers, ingerichte keukens en loungehoeken. Daarnaast vindt u mogelijk geweldige uitzichten, terrassen of zelfs binnentuinen bij uw verblijf. Doordat de suites in verschillende panden zitten, voelt het alsof u verblijft in een stadse loft. U vindt een luxe hotelovernachting bij Hotel Goud & Zilver.

FAMILIEKAMERS

Het hotel heeft verschillende familiekamers. Suites eigenlijk. De deluxe suites en junior suites zijn geschikt voor maximaal drie personen. De family suite is met haar twee ruime slaapkamers geschikt voor vier personen.

CITY APARTMENT ALS FAMILIEKAMER

Als u van plan bent langer te verblijven in het hotel, dan is een city apartment een geschikte familiekamer. Hier kunt u een maand verblijven. U heeft niet het gevoel dat u in een hotel verblijft, omdat onze city apartments verspreid zijn over verschillende panden. Hier kunt u met maximaal vijf mensen in verblijven.

VOORZIENINGEN

U kunt tijdens uw verblijf in de familiekamer in uw eigen keuken koken, maar u kunt ook gebruik maken van de voorzieningen van het hotel. Hotel Goud en Zilver beschikt over twee eetgelegenheden. In La Kantina kunt u terecht voor een ontbijt en heerlijke kop koffie. Verder op de dag kunt u terecht in Le Lobby, hier kiest u voor een versnapering en een kop thee.

CONTACT HOTEL GORINCHEM

Wilt u meer weten over de familiekamer in ons hotel? Of wilt u boeken? Neemt u dan contact op met Hotel Goud en Zilver. Wij hebben unieke suites in de binnenstad van Gorinchem en helpen u graag aan uw familiekamer.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!