Menu

Hotelkamer boeken

HOTELKAMER BOEKEN

Wilt u een hotelkamer boeken in centrum Nederland? Hotel Goud en Zilver staat voor u klaar.

 UNIEKE HOTELKAMER BOEKEN

Een hotelkamer boeken bij Hotel Goud en Zilver is niet eenvoudig. Dankzij onze unieke hotelkamers zult u wellicht keuzestress hebben. Al onze suites hebben een verschillend interieur, waardoor u twee keer nadenkt voor de boeking. Onze suites bevinden zich in 16 panden in een knusse winkelstraat in Gorinchem. Mede hierdoor heeft u niet een hotel gevoel, maar heeft u het idee dat u een appartement huurt in de stad.

UNIEKE SUITES

Wij hebben 16 verschillende suites, van basic tot deluxe en van junior tot family. Zelfs een penthouse suite en een city apartment vindt u in ons aanbod. Al deze suites hebben een eigen stijl met verschillende details. De suites bestaan uit fijne bedden, luxe badkamers, geweldige uitzichten, binnentuinen, ingerichte keukens en eet- en loungehoeken. U heeft alle essentiële onderdelen van een hotel en alle privacy van een eigen huis. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw hotelkamer boeken via de site.

HOTEL GORINCHEM

Hotel Goud en Zilver is gevestigd in Gorinchem. Gorinchem ligt in midden Nederland, tussen Utrecht en Breda in. Gorinchem kent een gezellige binnenstad en een mooie buitenomgeving. Ons hotel ligt in een winkelstraat, zodat u alle gezelligheid die de stad biedt mee krijgt. Naast Gorinchem stroomt de Merwede en hebben we verschillende fietsroutes door de mooie omgeving. Bij Hotel Goud en Zilver is het mogelijk om fietsen te huren. Daarnaast zijn er verschillende vergadering- en conferentiegelegenheden in de omgeving. Dus ook als u met een zakelijke reden bij ons verblijft, bent u meer dan welkom.

Wilt u een hotelkamer boeken of meer informatie over Hotel Goud en Zilver? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, te bellen of een e-mail te sturen. Wij staan voor u klaar.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!