Menu

Luxe hotelovernachting

Luxe hotelovernachting

Bent u op zoek naar een luxe hotelovernachting? Bij Hotel Goud & Zilver in Gorinchem bent u aan het juiste adres.

LUXE HOTELOVERNACHTING

Ons street hotel is een uiterst unieke plek om te overnachten. In verschillende historische panden aan de sfeervolle winkelstraat hebben wij 16 unieke suites gecreëerd. Iedere suite is met oog voor detail ingericht. Met allemaal een eigen stijl en karakter is er altijd wel een die bij uw situatie past. Onze suites zijn ingericht met luxe badkamers, ingerichte keukens en loungehoeken. Daarnaast vindt u mogelijk geweldige uitzichten, terrassen of zelfs binnentuinen bij uw verblijf. Doordat de suites in verschillende panden zitten, voelt het alsof u verblijft in een stadse loft. U vindt een luxe hotelovernachting bij Hotel Goud & Zilver.

FACILITEITEN

Ons luxe hotel heeft verschillende faciliteiten. In ontbijtbar La Kantina verwelkomen wij u graag voor een vers ontbijt en perfect kopje koffie. Daarnaast hebben wij ook een sfeervolle open honesty bar exclusief voor onze gasten. Dit is Le Lobby. Hier kunt u een kop thee en een verse snack nuttigen. Daarnaast hebben wij nog verschillende arrangementen om uw luxe hotelovernachting te combineren met een culinair hoogtepunt. Bij Hotel Goud & Zilver staat genieten en comfort centraal.

LUXE HOTELOVERNACHTING GORINCHEM

Gorinchem is een oude vestingstad in Zuid-Holland. Een combinatie van knusse winkelstraatjes, gezellige terrasjes en een mooi buitengebied de perfecte plek voor een luxe hotelovernachting. Er zijn verschillende activiteiten in Gorinchem. Met de veerboot kunt u bijvoorbeeld naar Slot Loevestein. Daarnaast kunt u bij ons een fiets huren en genieten van een mooie fietsroute door de polder. Tijdens uw verblijf in Gorinchem hoeft u zich dus niet te vervelen.

CONTACT

Wilt u meer weten over onze luxe hotelovernachting? Hotel Goud & Zilver staat voor u klaar. Wij beantwoorden graag uw vragen over ons hotel, onze unieke suites, culinaire arrangementen of de stad Gorinchem. Neem gerust contact met ons op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!