Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

VONKX – Box arrangement

The Alchemy of Love

Hotel Goud en Zilver is 1e in Nederland met een unieke VONKX experience. Naast de 24 uur durende beleving is er nu ook The Alchemy of Love, een unieke beleving voor stellen, in een box. De box bevat alles dat nodig is voor een bijzondere en romantische avond samen. Waan je tijdelijk in het Hof van Eden in een van onze prachtige suites. 

The Alchemy of Love is gebaseerd op een eeuwenoud ritueel dat geliefden in 7 stappen dichter tot elkaar brengt. De box bevat 7 items*, waaronder een geluidsdrager met gesproken instructies. Zo worden jullie op bijzondere wijze begeleid op jullie avontuur van Lood naar Goud. Ervaar de kracht van dit ritueel dat verbinding brengt en intimiteit verhoogt.

Wanneer jullie dit arrangement boeken, zijn jullie vanaf 15:00 uur welkom in een van de smaakvol ingerichte suites van het hotel, waar ‘The Alchemy of Love’ box voor jullie klaar staat.
De box voorziet in een avondvullend programma, maar je kunt hier uiteraard ook eerder op de dag mee starten. Het programma beleven jullie samen in de suite.

Om 17:30 uur worden jullie welkom geheten bij restaurant Twine & Dine waar jullie genieten van een shared dining. Jullie verblijven in een standard suite en kunnen na een zalige nacht samen heerlijk ontbijten in La Kantina.

€355,-

(Excl. minibar verbruik)

Voor meer informatie over VONKX, klik hier.

Wilt u ervaringen van eerdere gasten lezen? Klik hier.

VONKX in de media:

Artikel in &C
Artikel in het AD
Video op Zuidwest TV

U kunt het arrangement boeken door contact op te nemen via de mail of per telefoon.