Menu

Culinair arrangement – Kruiden & Jasmijn

Categories

Culinair arrangement – Kruiden & Jasmijn

Chefkok en eigenaar Patrick de Rade van Kruiden & Jasmijn heeft zijn sporen verdiend bij gerenommeerde restaurants zoals ’t Weeshuys, Gravin van Buren en de Verdraagzaamheid. De keuken is geïnspireerd op de Franse keuken. Vanwege zijn reizen laat de chefkok zich tevens inspireren door keukens uit de hele wereld.

Daardoor zijn er ook veel internationale invloeden terug te vinden in zijn werk. In zijn gerechten staat vooral het gebruik van dagverse biologische producten uit de streek centraal. Daardoor is de menukaart seizoensgebonden en staat er regelmatig iets nieuws op het menu. Ook worden een aantal gerechten klaargemaakt op de Big Green Egg: deze keramische BBQ wordt door veel topkoks gebruikt voor de ultieme smaakbeleving.

Kruiden en Jasmijn is gelegen in de oude vestigingsstad Woudrichem. Dit schitterende stadje is o.a. decor geweest voor de film ‘Oorlogswinter’ en de tv-serie ‘Dokter Tinus’ vanwege haar mooie uitzichten en historie. Woudrichem is een stad vol geschiedenis die daardoor zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Culinair arrangement voor 2 personen

Dit arrangement boekt u inclusief:
– Retourreis met de Watertaxi (LET OP! Reserveer de terugreis voor 23:00 uur)
– 3-gangen diner bij Kruiden en Jasmijn (Excl. drankjes)
– Overnachting in een Basic/Standard Suite bij Hotel Goud en Zilver (Excl. mini bar)
– Uitgebreid ontbijt in ontbijtrestaurant De Vitamine Kantine

€295,-

U kunt dit arrangement boeken door contact op te nemen via de mail of per telefoon.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!