Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

VONKX experience

Een VONKX- experience is een unieke beleving voor twee, waarin stellen op verrassende, avontuurlijke en speelse wijze worden uitgenodigd om in verbinding te komen met elkaar. In een abstracte en interactieve omgeving kom je los van tijd en ruimte en verleidt de storytelling tot het spelen van games die de liefde tussen jullie doet oplaaien.

Jullie genieten van een volledig verzorgd luxe weekend weg waarin de stad Gorinchem het decor wordt van jullie avontuur. Omdat je enkel op elkaar bent aangewezen tijdens dit avontuur, stijgt de spanning én de romantiek! Beleef deze unieke experience die alle zintuigen prikkelt bij Hotel Goud & Zilver.

De experience

  • Een overnachting in één van onze luxe suites
  • Een verwelkoming met aperitief
  • Exclusief toegang tot game-room
  • Een romantische audiotour door een stukje Gorinchem
  • Een heerlijk diner met drankjes
  • Een spannend spel voor een intieme nacht samen
  • Een uitgebreid ontbijt
  • Een zinnenprikkelend cadeau mee voor thuis

Wat gaan jullie beleven?

In de week voor de boeking wordt er plots een mysterieus kistje bezorgd. Het zit op slot en de code om het kistje te openen ontvangen jullie op de ochtend van vertrek. Het bericht komt van een geheim genootschap dat jullie vanaf dat moment onzichtbaar zal begeleiden op jullie reis. Met de prachtige stad Gorinchem als decor worden jullie steeds opnieuw verrast met instructies; zo hangt er ineens ergens een envelop, staat er weer een spannend kistje voor de deur of gaat er spontaan ergens een telefoon rinkelen.

Kort na het inchecken worden jullie uitgenodigd op zoek te gaan naar de gameroom waar jullie samen zo’n 1,5 uur verblijven. Hierna is het tijd om even bij te komen en staat er een heerlijk glaasje bubbels op jullie te wachten.

Opnieuw klinkt er geklopt op de deur, er wacht een korte wandeling waarin jullie door middel van audio worden begeleid door een stukje van de stad. Wanneer jullie hiervan terugkomen is het tijd om je klaar te maken voor het diner waar jullie puur genieten van de gerechtjes en een goed gesprek met je geliefde. Als maag en hart zijn vervuld wacht er nog een spannende laatste opdracht in de suite…

Als het zonlicht jullie wakker kust, genieten jullie nog van het fameuze ontbijt van Goud en Zilver voor jullie weer verliefd huiswaarts gaan. Waar zelfs nog weken ná jullie beleving een verrassing volgt, als een zoete herinnering aan deze romantische beleving…

€695,-

(Excl. minibar verbruik)

Voor meer informatie over VONKX, klik hier.

Wilt u ervaringen van eerdere gasten lezen? Klik hier.

VONKX in de media:

Artikel in &C
Artikel in het AD
Video op Zuidwest TV

U kunt het arrangement boeken door contact op te nemen via de mail of per telefoon.