Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

VONKX – Luxury

Luxury experience 48 uur

Tijdens deze 48 uur durende beleving ontbreekt het jullie aan niets. Vanaf aankomst tot vertrek genieten jullie van een al inclusief luxueus verblijf voor twee. Naast de weldaad die het hotel en de restaurants jullie bieden, is deze beleving vooral zeer verrijkend voor de relatie. Gedurende deze reis krijgen jullie effectief bewezen oefeningen uit de relatie wetenschap aangereikt, gehuld in een jas van spel en storytelling; een unieke combinatie die de verbinding en intimiteit tussen twee geliefden verhoogd.

Jullie verblijven tijdens deze experience in de prachtige penthouse suite, Op de eerste dag zijn jullie voor het diner te gast in restaurant Twine en Dine. Op dag twee worden jullie voor een luxe 7 gangen diner incl. wijnarrangement welkom geheten in restaurant Kruiden en Jasmijn te Woudrichem, waar jullie per watertaxi naar toe worden gebracht.

Dit betreft een al inclusief ervaring, de prijs is op aanvraag.

Deze beleving is niet voor iedereen. We hebben graag vooraf contact met onze gasten, zodat we zeker weten dat het concept voor jullie past. Bij interesse kunt u contact opnemen via 085 1300 928 (VONKX).

 

Voor meer informatie over VONKX, klik hier.

Wilt u ervaringen van eerdere gasten lezen? Klik hier.

VONKX in de media:

Artikel in &C
Artikel in het AD
Video op Zuidwest TV