Menu

‘Weekarrangement 2 personen’

Categories

‘Weekarrangement 2 personen’

Vakantie in hotel Goud en Zilver

Heeft u altijd de rust een keer willen opzoeken in Nederland? Dan verzorgen wij graag een heerlijke week vol ontspanning, natuur en historie voor u.

Wij bieden 6 overnachtingen aan in een Deluxe Suite voor twee personen inclusief ontbijt. Ook krijgt u twee fietsen mee om op een dag naar keuze een fietstocht te maken. Daarbij zorgen wij voor fietsroutes. Aan de overkant van de Merwede ligt het historische vestingstadje Woudrichem, wij bieden u vier ponttickets aan om het historische centrum te ontdekken, een aanrader is Slot Loevestein waar veel geschiedenis te vinden is in combinatie met de geschiedenis van Gorinchem. Heeft u al eens het verhaal gehoord over Hugo de Groot, die ontsnapte in een boekenkist?

Gorinchem is een historische vestingstad in het groene hart van Nederland gelegen langs rivier de Merwede. Houdt u van wandelen? Dan is dit de ideale plek om te vertoeven. De stadswallen in onze groene omgeving zijn een ware beleving. Mocht u deze willen bewonderen, dan is dit ongeveer een wandeling van één uur.

In de omgeving hebben wij ook het Lingebos en het prachtige nationaal park de Biesbosch. Met een drukbezocht strand én centrum vol restaurants en boutique winkels is er voor ieder wat wils. Mocht u een culinaire beleving willen ondervinden dan zijn er in de omgeving restaurants die wij u graag aanbevelen. Mocht u meer activiteiten willen ondernemen, dan zijn wij er graag voor u om er een fijne week van te maken.

€ 850,-

U kunt het arrangement boeken door contact op te nemen via de mail of per telefoon: +31(0)183515877

.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!