Menu

Street hotel Gorinchem

Street hotel Goud en Zilver bevindt zich in een knusse winkelstraat in Gorinchem. De unieke short stay suites zijn niet gevestigd in één hotelgebouw, maar zijn verspreid over verschillende panden in de straat. Dit zorgt er namelijk voor dat u geen massaal hotelgevoel krijgt, maar juist een unieke ervaring opdoet in uw eigen suite. Street hotel Goud en Zilver laat het dagelijks leven zien van de inwoners van Gorinchem.

UNIEKE SUITES IN STREET HOTEL

Elke short stay suite in ons street hotel is anders. Elke suite is uitgebreid, met ook een eigen keuken en badkamer. Ook het interieur en oppervlakte van de zestien suites is anders. Waardoor u altijd een unieke ervaring hebt als u weer in ons street hotel verblijft. We hebben onder andere basic, deluxe, junior en family suites. Verder beschikken we over een aantal bijzondere verblijven: een penthouse en een city apartment. Wilt u dus langer dan een maand in Gorinchem verblijven? Dan bent u van harte welkom in één van de twee long stay suites. Ook tussen deze twee zit veel verschil, dus kijk goed naar de verschillen tussen deze en deze. Kies vervolgens de suite die het beste bij uw wensen aansluit.

 UNIEKE EETGELEGENHEDEN

Het street hotel heeft naast deze zestien suites (verspreid over verschillende panden) ook twee unieke eetgelegenheden. In de ochtend bent u namelijk in La Kantina welkom voor een vers ontbijt en een heerlijk kopje koffie. Later op de dag wacht Le Lobby op u met thee en een zoete versnapering. Beide gelegenheden hebben een intieme sfeer en zijn een knusse plek om te socializen.

ARRANGEMENTEN

Street hotel Goud en Zilver biedt verschillende culinaire arrangementen aan rondom Gorinchem. Om u het beste van de regio te laten zien én proeven, hebben wij alleen de beste restaurants op de kaart. Wilt u namelijk een avond ontspannen, maar niet in de loungehoek van uw suite? Bovendien vindt u bij De Knijp heerlijk eten, cocktails en malse biefstukken te vinden in een gezellige setting. Of wilt u luxe dineren bij een restaurant dat bekroond is met een Michelinster? In de regio is er namelijk maar één restaurant met deze prestigieuze ster. Dat is De Gieser Wildeman. Daarnaast hebben wij bij restaurant Kruiden en Jasmijn twee arrangementen. Een heerlijk 3-gangen diner of zelfs een luxe 6-gangen diner inclusief ontbijt de volgende ochtend. Wij vinden het belangrijk dat u ultiem kunt genieten van uw verblijf in Gorinchem.

CONTACT STREET HOTEL

Wilt u reserveren of meer informatie over street hotel Goud en Zilver in het centrum van Gorinchem? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, te bellen of een e-mail te sturen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!