Menu

Suites boeken

SUITES BOEKEN

Bij Hotel Goud en Zilver kunt u 16 verschillende suites boeken. Ze hebben allemaal namelijk een eigen stijl en alle ruimtes zijn anders ingericht. Daarnaast zijn de suites verspreid over verschillende panden, zodoende heeft u een unieke en persoonlijke ervaring.

 

BACIS SUITES

Als eerste vertellen wij u graag over onze basic suites. Deze gloednieuwe toevoegingen hebben uitkijk op de binnentuin of de gezellige winkelstraat. Deze suites kunt u hier boeken.

Geschikt voor max. 2 personen
Queensize bed
Luxe badkamer

Bekijk suites

 

 

STANDARD SUITES

Daarnaast kunt u een standard suite bij ons boeken. Deze suites bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van een eethoek met bar en een terras met tuin.

Geschikt voor max. 2 personen
Begane grond
Tuin met terras

Bekijk suites

 

 

DELUXE SUITES

De Deluxe suites zijn geschikt voor twee personen, maar kunnen desgewenst worden uitgebreid naar drie. Alle Deluxe suites hebben een bijzonder uitzicht: de winkelstraat, kerktoren of de binnentuinen.

Geschikt voor 2 á 3 personen
Volledig ingerichte keuken
Suites met uitzicht

Bekijk suites

 

 

JUNIOR SUITES

Verder hebben wij ook de beschikking over Junior suites. Deze bestaan uit een open indeling en hebben een ruime slaapkamer. Daarnaast bieden deze een ruim terras.

Geschikt voor 2 á 3 personen
Woonkamer met eetgedeelte
Privé terras met uitzicht

Bekijk suites

 

 

FAMILY SUITE

De family suite bestaat uit twee slaapkamers, beide met queensize bedden. In totaal dus ruimte voor vier personen. Verder vindt u hier een grote badkamer en een volledig ingerichte keuken.

Geschikt voor max. 4 personen
2 ruime slaapkamers
Volledig ingerichte keuken met eetgedeelte

Bekijk suites

 

 

PENTHOUSE SUITE

De penthouse suite is geschikt voor twee personen. Hij bestaat uit een woonkamer en keuken op de begane grond, grote slaapkamer met open badkamer op de eerste etage en een privé terras.

Geschikt voor max. 2 personen
Twee verdiepingen
Privé terras met buitendouche 

Bekijk suites

 

BIJZONDERE SUITES BOEKEN

Naast deze suites bieden wij u graag ook onze andere suites: long stay suites en een city apartment. De Long stay suites bieden wij namelijk aan voor een langere tijd, minstens een maand. Ze zijn bovendien volledig ingericht, dus u hoeft zich al die tijd geen zorgen te maken over de meubels. Daarnaast hebben wij ook nog een city apartment. Een ruim appartement in een hoekpand midden in de stad. Dit appartement is beschikbaar voor twee tot vijf personen en heeft twee verdiepingen vol met meubels en luxe faciliteiten.

SUITES BOEKEN

Het is onze wens om iedere gast een persoonlijke ervaring te bieden bij Hotel Goud en Zilver! Zodra u een suite gekozen hebt, kunt u deze direct reserveren. Kijkt u ook eens bij onze arrangementen om uw nachtje(s) weg nog plezieriger te maken. Heeft u vragen over het boeken van onze suites? Neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u namelijk van harte welkom en zijn u graag van dienst!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!