Menu

Weekendje weg boeken

WEEKENDJE WEG BOEKEN

Wilt u een weekendje weg boeken? Hotel Goud en Zilver heet u van harte welkom in het knusse Gorinchem.

WEEKENDJE WEG BOEKEN BIJ HOTEL GOUD EN ZILVER

Hotel Goud en Zilver is een uniek hotel in de knusse binnenstad van Gorinchem. Onze suites zijn namelijk verspreid over verschillende panden in een winkelstraat, in plaats van één pand. Al deze suites zijn ook verschillend ingericht, waardoor u geen hotelgevoel hebt. De suites voelen dus eerder als stijlvolle appartementen. De mix van deze unieke suites en de bruisende stad is een gouden combinatie. Door het kleinschalige karakter van ons concept ontvangt u ongedwongen, persoonlijke aandacht tijdens uw weekendje weg in Gorinchem.

SUITES BOEKEN

Voor uw weekendje weg kunt u verschillende suites boeken. Elke suite is uitgebreid met ook een eigen keuken en badkamer. Daarnaast is het interieur en oppervlakte van de zestien suites anders, waardoor u altijd een unieke ervaring heeft, als u weer in ons street hotel verblijft. We hebben onder andere basic, deluxe, junior en family suites. Verder beschikken we over een aantal bijzondere verblijven: een penthouse en een city apartment. Wilt u langer dan een maand in Gorinchem verblijven? Dan bent u namelijk van harte welkom in één van de twee long stay suites. Ook tussen deze twee zit veel verschil, dus kijk goed naar de verschillen tussen deze en deze suite. Kies vervolgens de suite die het beste bij uw wensen aansluit.

WAAROM EEN WEEKENDJE WEG BOEKEN IN GORINCHEM?

Gorinchem is een aanrader om een weekendje te bezoeken. De stad heeft namelijk een knusse binnenstad met grote winkelketens, maar ook zeker veel lokale ondernemers. Daarnaast heeft Gorinchem veel terrasjes om de avonden te spenderen. Daarnaast is de binnenstad knus ingericht met veel leuke gebouwen. Gorinchem is dus dé originele stad om uw weekendje weg te boeken.

U kunt een weekendje weg boeken via onze website. Heeft u vragen of wilt u meer weten over Hotel Goud en Zilver in Gorinchem? Neem dan contact met ons op.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!