Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Bereikbaarheid van Gorinchem

Zoals u wellicht heeft gemerkt zijn wij bezig met een reeks artikelen over de mogelijkheden die ons hotel in Gorinchem, de stad Gorinchem en de regio Gorinchem bieden. Eerder hebben we een artikel geschreven over De Culturele Route in Gorinchem en een aantal leuke restaurants in de regio. Regelmatig krijgen wij vragen van onze gasten over de bereikbaarheid van ons hotel in Gorinchem. Daarom informeren wij u graag over een meer praktische zaak namelijk de bereikbaarheid van Gorinchem.

Gorinchem is een hele leuke stad om te bezoeken, maar weinigen zijn op de hoogte van de goede bereikbaarheid van Gorinchem en de centrale ligging. Zo staat u vanuit Gorinchem binnen ca. 40 minuten in Rotterdam, binnen 40 minuten in Utrecht en binnen 30 minuten in Breda (auto). Bij deze een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Bereikbaarheid van Gorinchem

Utrecht: via de A27 en A2 staat u met 40 minuten in Utrecht en vice versa.

Rotterdam: Via de A15 reist u met ca. 40 minuten naar Rotterdam.

Amsterdam: Via de A27 en A2 reist u met ca. 60 minuten naar Amsterdam

Breda: Via de A27 staat u met 35 min in Breda

Den Bosch: Via de A15 en A2 staat u met 30 minuten in Den Bosch

Openbaar Vervoer naar Gorinchem

Gorinchem is te bereiken met de trein en heeft een eigen station. Het is dus eenvoudig Gorinchem te bezoeken met het openbaar vervoer. Verder zijn er diverse vlotte busverbindingen. Zo kunt u met de Qliner binnen 40 min naar Utrecht reizen. Ook zijn er prima verbindingen met steden als Breda, Den Bosch, Amsterdam en Eindhoven.

Vervoer vanaf Schiphol naar Gorinchem

U kunt uiteraard met de auto en het openbaar vervoer vanuit Schiphol naar Gorinchem reizen. Bent u niet in die mogelijkheid dan kan hotel Goud en Zilver uw vervoer naar Gorinchem regelen. Wij doen dit graag voor u. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Foto station Gorinchem in een artikel over de bereikbaarheid van Gorinchem
Foto via spoorbeeld.nl

Voetveer

Met de veerbinding kunt u omliggende plekken zoals Woudrichem, Sleeuwijk en bijvoorbeeld slot Loevestein bezoeken. De veerpont vaart regelmatig en vertrekt op loopafstand van hotel Goud en Zilver (ca. 5 min lopen).

Parkeren in Gorinchem

Nabij ons hotel vindt u diverse parkeergelegenheden. Zo kan u bijvoorbeeld voordelig uw auto parkeren op parkeerterrein Buiten de Waterpoort. U betaalt hier € 3,00 per dag en het parkeerterrein is op loopafstand (5 min) van het hotel. Ook is er een nabijgelegen parkeergarage genaamd ‘Groenmarkt’. Wilt u meer informatie over de parkeermogelijkheden bezoekt u dan deze website.

Zoals u ziet is Gorinchem goed bereikbaar en een goede optie wanneer u bijvoorbeeld een evenement in de regio bezoekt, de drukte van de grotere steden wilt ontwijken of nog beter; wilt genieten van al het moois dat Gorinchem en de regio te bieden heeft.

Wij verwelkomen u graag in ons hotel in Gorinchem. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.

Met gastvrije groet

Goud en Zilver