Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Goud en zilver hotel in Gorinchem: zakelijk overnachten volgens de grootste reistrend

De grootste reistrend van 2015 is ‘connecting with locals’ volgens de reistrendwatchers van het Amsterdamse bureau Cherry Picker. Voor zowel particuliere verblijven als zakelijke hotelovernachtingen is kleinschaligheid, authenticiteit en duurzaamheid in trek. Goud en Zilver biedt het gevoel van overnachten bij een local en laat gasten genieten van luxe en aandacht in het authentieke Gorinchem.

Ons hotel in Gorinchem heeft slechts drie kamers elk met een eigen karakter. In onze suites wordt een warme en huiselijke sfeer gecombineerd met een passie voor kunst, design en interieur. Het is ons doel om uw verblijf niet als een praktisch gebeurtenis te bestempelen, maar als een ‘one of a kind experience’. Goud en Zilver springt daarmee in op de grootste reistrend: de reiziger wil unieke ervaringen opdoen in een kleinschalige omgeving.

Een Airbnb-gevoel voor zakelijke gasten

Het lokale gevoel en de aandacht voor onze gasten komt overal in terug. Er is geen grote receptie of hotelsfeer: in een knus pand in het hartje van Gorinchem verwelkomt hoteleigenaar Bert Roubos gasten om ze vervolgens naar hun tijdelijke thuis te brengen dat om de hoek gelegen is.

Het idee van overnachten bij een local wordt gemixt met de luxe van een zakelijk hotel. De inrichting van de suites is een combinatie van design en kunst en heeft een luxe en ontspannen sfeer. Onze suites zijn uitgerust met een goed gevulde koelkast inclusief ontbijt, een volledig ingerichte keuken voor de hobby chef, een luxe badkamer met massagedouche, WiFi en een full HD flatscreen TV uitgerust met Apple TV. Uiteraard ontvangt gasten elke ochtend versgebakken brood in de suite.

Hotelgasten kunnen een enkele overnachting boeken of net zo lang verblijven als ze willen. Goud en Zilver richt zich primair op zakelijk verblijf, maar uiteraard zijn particulieren ook welkom. In ons pand gelegen in een levendige winkelstraat in het centrum van Gorinchem, willen wij u van harte welkom heten in ons hotel.