Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Goud en Zilver opent Boven de Linge suite

Hotel Goud en Zilver heeft met trots de Boven de Linge suite geopend. Een aantal weken terug plaatsten we al een bericht over de uitbreiding van Goud en Zilver en inmiddels is de vierde suite geopend. De vierde suite heeft de naam ‘Boven de Linge’ gekregen en de eerste gasten hebben reeds gebruik kunnen maken van de suite.

De ‘Boven de Linge’ suite is rechtstreeks aan de karakteristieke Linge rivier gelegen en biedt daardoor een mooi uitzicht over de Linge en de stad Gorinchem. Om optimaal te kunnen genieten van dit uitzicht is de suite uitgerust met een ruim opgezet terras. Ideaal om in de zomermaanden  gezellig buiten te zijn en  te genieten van de omgeving.

De Boven de Linge suite

De suite is ruim van opzet, heeft een oppervlakte van 80 vierkante meter en de indeling is open waardoor de suite ruimtelijk aanvoelt. Gasten hebben de beschikking over een ruime lounge, aangrenzend aan het terras, ruim slaapgedeelte, een volledig ingerichte keuken en een luxe badkamer. Tevens heeft deze suite een eigen ingang.

Boven de Linge suite

De suite is ontworpen in de lijn van de andere suites en heeft daardoor dezelfde sfeer en uitstraling. De ‘Boven de Linge’ suite is ingericht met design meubilair, is gebouwd uit hoogwaardige materialen en is aangekleed met sfeervolle kunst en accessoires. U kunt de suite bekijken op de Boven de Linge pagina. U vindt hier alle informatie over de suite.

De suite is vanaf heden te boeken voor een prijs van 159 euro per nacht. Ontbijt is niet inbegrepen. U kunt een reservering plaatsen via onze reserveringspagina.

Heeft u vragen of meer informatie nodig? Goud en Zilver Gorinchem kan alles voor u verzorgen. Van de reservering tot transportservice van bijvoorbeeld het vliegveld naar ons hotel. Goud en Zilver helpt u graag verder. Wij horen graag van u.