Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Op zoek naar het authentieke AirBnB gevoel?

Goud en Zilver in Górinchem is een bijzonder concept in Gorinchem. Het doel van ons hotel is om onze reiziger een unieke ervaring op te laten doen in een kleinschalige omgeving. Kleinschaligheid, authenticiteit en duurzaamheid staan bij Goud en Zilver centraal. Japanners, Chinezen en zelfs Australiërs hebben reeds kennisgemaakt met dit unieke concept.

Ongeacht de herkomst van onze gasten waren zij het over één ding eens: overnachten bij Goud en Zilver is als overnachten bij een local. Door het warme welkom van gastheer en gastvrouw Bert Roubos en Irene Oerlemans voelt men zich onmiddellijk thuis. Dit lokale gevoel en de aandacht voor onze gasten komt overal in terug. Bij aankomst brengen wij onze gasten persoonlijk naar hun tijdelijke thuis. Daarnaast staat dit koppel altijd klaar om tips te geven over de leukste hotspots en restaurants in Gorinchem en omgeving.

Op zoek naar het authentieke AirBnB gevoel? Dan bent u bij Goud en Zilver in Gorinchem aan het goede adres. Kijk hier voor meer informatie.