Menu

Overnachten in Gorinchem

Overnachten Gorinchem

Wilt u de afwisselende omgeving van Gorinchem ontdekken? Verblijf dan een of meerdere dagen in de pittoreske binnenstad. Door te overnachten in Gorinchem proeft u de karakteristieke sfeer van de vestingstad ten volle. Een warm welkom vindt u bij Hotel Goud en Zilver. Met een bijzonder hotelconcept bieden we u een unieke ervaring. In vier panden aan de historische Langendijk kunt u terecht tijdens uw overnachting in Gorinchem. Tien stijlvolle suites, elk met een eigen sfeer, voorzien u in luxueuze faciliteiten. In ieder detail voelt u de persoonlijke aandacht waarmee de vertrekken zijn ingericht. De mix van de buitengewone suites en de bruisende stad is een gouden combinatie.

Karakteristiek overnachten Gorinchem

Elke suite biedt een levendige en elegante ambiance. De o hebben geen stijve uitstraling, maar creëren een aangenaam thuisgevoel. Een heerlijk queensize bed, een rijkelijk uitgeruste keuken en een eigen buitenterras dragen bij aan een comfortabele overnachting. Ieder interieur bevat een perfecte melange van kwalitatief goede materialen en imposante kunst. Op deze prettige plek komt u helemaal tot rust.

Door het kleinschalige karakter van ons concept ontvangt u ongedwongen, persoonlijke aandacht tijdens uw overnachting in Gorinchem. We zorgen gegarandeerd voor een verblijf dat zich kenmerkt door charme en gastvrijheid. Daarnaast voorzien we u ook graag van een luxe vergaderruimte, culinaire arrangementen en meer faciliteiten.

Een pittoreske vestingstad

Voor een overnachting in Gorinchem bieden we u een gemakkelijk bereikbare locatie. De centrale ligging maakt Hotel Goud en Zilver uitermate geschikt om door te reizen. Een slaapplaats in Gorinchem is bijvoorbeeld functioneel wanneer u op fietsvakantie bent of naar een zakelijke bijeenkomst in de omgeving gaat. U kunt zich echter ook prima dagenlang vermaken met de natuur en cultuur die de stad zelf biedt.

De vestingstad brengt u een schat aan afwisseling. Overnachten in Gorinchem kunt u het beste doen in de schilderachtige binnenstad. Daar vindt u gezellige terrasjes, bijzondere winkels, interessante galerieën en uitstekende eetgelegenheden. Ook kunt u tijdens elk seizoen een wandeling maken over de vestingwallen of uitwaaien aan de Merwede bij Buiten de Waterpoort. Tevens op loopafstand vindt u het pontje dat u richting de avontuurlijke Biesbosch brengt of naar het indrukwekkende Slot Loevestein leidt. In en rondom Gorinchem vindt u volop mogelijkheden om te ontspannen en genieten.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!