Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Welkom bij goud en zilver hotel gorinchem

Welkom op de website van het Goud en zilver hotel Gorinchem. Op 1 mei hebben wij de deuren van ons hotel in Gorinchem officieel geopend. Via deze website zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom Goud en zilver.

Na onze officiële opening hebben wij onze eerste gasten mogen verwelkomen. Wij zijn blij verrast door alle leuke reacties en zijn dankbaar voor de positieve feedback die wij hebben ontvangen gedurende de eerste weken van ons bestaan. Nog voor onze opening hebben wij ons hotel geïntroduceerd tijdens de Fenexpo businessdagen in Gorinchem. Tijdens deze driedaagse beurs hebben wij vele contacten mogen leggen en wederom een hoop indrukken en impressies opgedaan. Middels dit nieuwsbericht geven wij u graag een korte introductie met ons concept.

Het Goud en zilver hotel Gorinchem

Ons hotel biedt drie bijzondere suites en is geschikt voor zowel een kort als lang verblijf. Wij zijn geopend voor zowel particulier- als zakelijk verblijf. De afgelopen maanden zijn wij actief geweest om de suites een unieke uitstraling te geven. De suites die zijn ontworpen door architect Ivo de Groot, in samenwerking met mede-eigenaar Bert Roubos, hebben door deze inspanning elk een bijzonder en eigen karakter gekregen.

Elke suite is gelegen op een aparte verdieping. Zo vindt u de bedstee suite op de begane grond, de torenzicht suite op de eerste verdieping en de onder de nok suite op de tweede etage. Alle suites zijn uitgerust met een compleet ingerichte keuken, een luxe badkamer, comfortabele bedden en bedlinnen, Wi-Fi en een flatscreen TV.

Ons doel is om een chique ambiance te combineren met een warme en huiselijk sfeer. Wij staan klaar om u met alle mogelijke zaken te helpen. Een verblijf bij Goud en zilver zult u niet gauw vergeten. U vindt op deze website alle informatie over de mogelijkheden van Goud en zilver. Voor meer informatie over de locatie kijkt u op de locatie pagina. Wilt u meer informatie over de drie suites, kijkt u dan onder het kopje suites in het hoofdmenu. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.