Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Activiteiten in Gorinchem

Tijdens uw verblijf in ons hotel in Gorinchem zijn er tal van activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo biedt het centrum de gelegenheid om lekker te eten in diverse restaurants of lekker te ontspannen op één van de diverse terrassen. In de directe omgeving kunt u het historische slot Loevestein bezoeken en uiteraard mag een bezoek aan natuurreservaat De Biesbosch niet ontbreken.

Tips over leuke activiteiten in Gorinchem

De komende weken zullen wij via onze website een aantal tips delen over activiteiten in Gorinchem. Op onze locatiepagina vindt u meer informatie over onze locatie en een aantal bezienswaardigheden zoals De Biesbosch en Slot Loevestein. In dit eerste artikel willen wij u graag wijzen op de culturele route.

De culturele route in Gorinchem

De culturele route is een wandelroute langs meer dan 20 bijzondere winkels, ateliers, antiekzaken en het Gorcums museum. Een ideale manier om leuke winkels in Gorinchem te ontdekken, in contact te komen met lokale artiesten en kunstenaars en inspiratie op te doen. De culturele route vindt elke tweede zondag van de maand plaats tussen 13:30 en 17:00 uur. Meer informatie over de culturele route vindt u in de folder die verkrijgbaar is bij het VVV in Gorinchem. In deze folder is een kaart opgenomen zodat u de route zelfstandig kunt afleggen.

Meer informatie

Meer informatie over de culturele route en culturele bezienswaardigheden in Gorinchem vindt u op de website van culturele route Gorinchem. Tijdens uw verblijf in ons hotel in Gorinchem adviseren wij u graag over meer mogelijke activiteiten.

Heeft uw vragen of verzoeken? Wij horen graag van u.

Culturele route in Gorinchem
Culturele route Gorinchem