Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Hotel Goud en Zilver breidt uit!

Met trots kunnen wij u vertellen dat Hotel Goud en Zilver in Gorinchem gaat uitbreiden, en zeer binnenkort drie nieuwe suites opent. De nieuwe suites worden geopend op de Langendijk, schuin tegenover Eetcafé de Knijp. Uiteraard zal de uitbreiding beschikken over een eigen ontwerp, uitstraling en karakter. Zoals u dat van Hotel Goud en Zilver gewend bent.

Nieuwe Suites

Ja, u heeft het goed gelezen. Hotel Goud en Zilver opent zeer binnenkort, maar liefst 3 nieuwe suites. Op de Langendijk worden er twee standaard suites geopend met de naam: Sommer Suite en de Garden Suite. De naam Garden suite, spreekt eigenlijk al voor zich. Deze suite beschikt over een eigen binnentuin, met terras. De tweede standaard suite, zal de naam Sommer dragen. Deze naam is een combinatie van een ode aan de zomer en de Familie Sommer, dat vroeger in het pand werkzaam is geweest.

De derde suite wordt de Golden Suite, en zal de meest luxe suite zijn dat Hotel Goud en Zilver zal aanbieden. De suite beschikt over twee verdiepingen met vele extra’s als een ligbad, relax ruimte, openslaande deuren naar een privé terras en een buiten douche.

Here the day starts golden

Gisteren heeft La Kantina haar deuren geopend voor de gasten van Hotel Goud en Zilver. Een ontbijtruimte met open keuken, waar SOO (Sister of Owner) Annemarie, dagelijks heerlijke en verse ontbijtjes zal bereiden. La Kantina is ook geopend voor publiek. Hierbij wordt gevraagd te reserveren. Dit kan via het volgende telefoonnummer 0183 515 977.

De locatie waar La Kantina eerder zat gevestigd, is nu geopend als Le Lobby. Een ruimte waar onze gasten worden ontvangen met een welkomst drankje en in hun vrije tijd gebruik kunnen maken van onze Honesty Bar.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Hotel Goud en Zilver op Facebook, LinkedIn en Instagram.