Rond Goud en Zilver logo met witte tekst en zwarte achtergrond
Menu

Uit eten in Gorinchem

Vorige week is Goud en Zilver Gorinchem gestart met een reeks artikelen met daarin tips over Gorinchem en de regio Gorinchem. Wanneer u ons hotel in Gorinchem bezoekt zijn er tal van leuke activiteiten die u kunt plannen. Via een reeks artikelen willen u hier graag van op de hoogte brengen.

Deze week richten we ons op het onderwerp uit eten in Gorinchem. We benoemen een aantal bijzondere restaurants in en rondom Gorinchem die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Uit eten in Gorinchem

Tijdens uw verblijf in ons hotel in Gorinchem is het gezellig uit eten gaan één van de elementen die het succes van een avond bepalen. Gelukkig biedt zowel Gorinchem, als de omliggende regio, een aantal unieke restaurants. Bij deze een aantal van onze tips.

Kruiden & Jasmijn

Restaurant Kruiden & Jasmijn is een sfeervol restaurant gevestigd nabij een schitterende oude vestigingswal in Woudrichem. Bij Kruiden & Jasmijn kunt u in een gemoedelijke sfeer genieten van een heerlijk diner. Bezoek de website van Kruiden & Jasmijn voor meer informatie zoals de menukaart. U kunt restaurant Kruiden & Jasmijn vanuit Gorinchem bezoeken door bijvoorbeeld gebruik te maken van de voetveer.

Uit eten in Gorinchem

De Gieser Wildeman

De Gieser Wildeman is een restaurant gelegen in Noordeloos. Het restaurant serveert voornamelijk traditionele Franse gerechten van de hand van meester-kok René Tichelaar. Een passende wijn wordt voor u uitgezocht door wijnmeester Danny Dwarswaard.

Bij restaurant de De Gieser Wildeman voeren de seizoenen en de passie voor de ingrediënten de rode draad binnen de menukaart en gerechten. Voor een bijzondere culinaire avond is De Gieser Wildeman een uitstekende keuze.

TAX

Grand café Tax is gevestigd in een oud belasting kantoor en is een erg leuke locatie om te genieten van bijvoorbeeld een heerlijke lunch. Ook kunt u hier in de avond gezellig dineren of aan de bar een glas wijn drinken. In de zomermaanden raden wij u aan om lekker van de zon te genieten op het sfeervolle terras.

Meneer de Groot

Recent geopend in Gorinchem is het sfeervolle restaurant Meneer de Groot met gerechten uit de Franse, Spaanse, Italiaanse en Aziatische keuken. Naast de heerlijke gerechten die worden geserveerd heeft Meneer de Groot de mooiste, best gevulde wijnkelder van de stad en wordt er ook veel georganiseerd. Na het diner wordt het hier bijzonder gezellig. Een aanrader.

Goud en Zilver adviseert uw graag gedurende uw verblijf in Gorinchem

Tijdens uw verblijf in ons hotel in Gorinchem geven wij u graag meer tips over diverse restaurants. De beschreven restaurants zijn slechts een greep uit de vele bijzondere restaurants die in de directe regio van Gorinchem gevestigd zijn.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met Goud en Zilver. Wij helpen u graag verder.

Met gastvrije groet,

Goud en Zilver